Χρύσα Καλπάκη - Γιώργος Ρουμελιώτης: Το πρώτο μπάνιο του ζευγαριού!
Showbiz

Χρύσα Καλπάκη - Γιώργος Ρουμελιώτης: Το πρώτο μπάνιο του ζευγαριού!

Λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, η επιχειρηματίας Χρύσα Καλπάκη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης απολαμβάνουν τις πρώτες κοινές διακοπές τους.

Tο πρώτο τους καλοκαίρι μαζί απολαμβάνουν η δημιουργός γνωστού brand ένδυσης Χρύσα Καλπάκη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης.

Η σχέση τους έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγους μήνες και ο έρωτας φαίνεται να είναι το βασικό συστατικό στις φετινές τους διακοπές.

Αυτές τις ημέρες βρέθηκαν στο νησάκι Τριζόνια, στον Κορινθιακό Κόλπο, χαλαρώνοντας και συναντώντας καλούς φίλους τους. Λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως αναφέρει και η Real Life, είχαν δώσει το «παρών» στα γενέθλια της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αδελφής του Γιώργου, και μέσα σε κλίμα ευφορίας διασκέδασαν οικογενειακώς. Συχνά πυκνά, η ηθοποιός περνά χρόνο με το ζευγάρι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη παρέα. Ο Γιώργος και η Χρύσα είχαν ταξιδέψει πριν στην Κρήτη, η οποία αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό.

Η χαλάρωση στις ειδυλλιακές παραλίες αλλά και οι βόλτες στη Χερσόνησο έγιναν το σήμα κατατεθέν για το πρώτο καλοκαίρι που είναι μαζί, το οποίο απολαμβάνουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στιγμές για δύο

Από την πρώτη κιόλας περίοδο της σχέσης τους μοιράζονται τις σκέψεις τους και πάντα βρίσκουν κάτι όμορφο να κάνουν μαζί. Και οι δύο αγαπούν να βρίσκονται κοντά στη φύση και να περνούν χρόνο μακριά από το πολύβουο αστικό κέντρο. Η Χρύσα Καλπάκη και ο Γιώργος Ρουμελιώτης γνωρίζονται εδώ και καιρό, όμως η ερωτική σχέση προέκυψε μόλις πριν από λίγους μήνες, μετά τον χωρισμό της επιχειρηματία από τον ηθοποιό Ιωσήφ Μαρινάκη έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Οι δυο τους απολαμβάνουν μια χρυσή ισορροπία και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ενώ βρίσκουν τρόπους για να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί παρά τον φόρτο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Η προσωπική ζωή του δημοσιογράφου Γιώργου Ρουμελιώτη έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα τόσο για την εξαιρετική σχέση που έχει με την αδελφή του, Ευδοκία, όσο και για τα ειδύλλια που διατηρούσε κατά καιρούς με γνωστές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ. Η προβολή, ωστόσο, δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο Γιώργος και η Χρύσα προτιμούν να κινούνται με διακριτικότητα και να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved