Παπουτσάκη: «Είναι σπουδαίο να πηγαίνεις στο γύρισμα & να σφιχταγκαλιάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς»
Showbiz

Παπουτσάκη: «Είναι σπουδαίο να πηγαίνεις στο γύρισμα & να σφιχταγκαλιάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε τη συμμετοχή της στα «Καλύτερά μας χρόνια», που τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν δέχτηκε μεγάλη αγάπη από το κοινό που παρακολουθούσε τη σειρά.

Μία σειρά που μας ταξίδεψε στο παρελθόν!

«Έλαβα μεγάλη αγάπη, είναι αλήθεια αυτό. Αυτή η σειρά αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, κάτι πολύ σπουδαίο. Από μικρά παιδάκια μέχρι μεγάλους ανθρώπους που θυμούνται τα νιάτα τους, την εποχή τους. Όμως υπάρχει και ένα κοινό που δεν έχει καμία σχέση με την εποχή, το νεανικό θα έλεγα, που δύσκολα κάθεται να παρακολουθήσει τέτοιες ελληνικές σειρές. Νομίζω, λοιπόν, ότι άγγιξε και αυτούς και γι’ αυτό είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι όσοι δεν προλάβαιναν να τη βλέπουν απευθείας στους τηλεοπτικούς δέκτες την παρακολουθούσαν μέσα από το ERTflix. Με αυτόν τον τρόπο είδαμε ότι η τηλεόραση σιγά-σιγά αλλάζει και μπαίνουμε σε μια καινούργια εποχή».

Η ίδια πιστεύει ότι τα «Καλύτερά μας χρόνια» είναι μια σειρά με ιδιαίτερη αισθητική, μια πολύ προσεγμένη δουλειά σε σεναριακό και σκηνοθετικό επίπεδο ταυτόχρονα, αλλά και σε επίπεδο παραγωγής.

«Όσον αφορά το καστ, δουλεύουμε καταπληκτικά με όλο τον θίασο, που απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν είναι μόνο καταπληκτικοί ηθοποιοί και επαγγελματίες, αλλά και πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό, γιατί χαίρομαι τους ανθρώπους μου. Για ποιον να πρωτομιλήσω; Για τον Μελέτη, για την Υβόννη, που μας φεύγει φέτος; Ευτυχώς γι’ αυτήν όμως, γιατί ήθελε να πάρει τον χρόνο της, αλλά εμάς μας στεναχωρεί πάρα πολύ που τη χάνουμε από τη σειρά και από την καθημερινότητά μας. Με την Εριφύλλη, με τον Δημήτρη Καπουράνη και με όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι, όπως και με το νεότερο μέλος, τον Δημήτρη Σέρφα... Ταυτίζομαι πάρα πολύ μαζί τους και χαίρομαι που τους έχω γνωρίσει. Η Τζένη Θεωνά είναι κολλητή μου φίλη πια. Είναι πολύ σπουδαίο να πηγαίνεις στο γύρισμα και να σφιχταγκαλιάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Είναι πολλοί ακόμα αυτοί για τους οποίους θέλω να πω τα καλύτερα, όπως ο Μιχάλης Οικονόμου. Όλα τα παιδιά που δεν αναφέρω τώρα τα ονόματα τους είναι καταπληκτικά και μου πρόσφεραν μια όμορφη συνεργασία», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, ευχήθηκε «να είμαστε αγαπημένοι» και το κίνητρο για τη ζωή να είναι η πρόοδος και η δημιουργία. «Σε καμία περίπτωση να μην είναι κίνητρο για την ύπαρξή μας ο ανταγωνισμός, η αλαζονεία και η απληστία. Να εκτιμούμε αυτό που έχουμε και να προχωράμε μπροστά με ευγνωμοσύνη», είπε με νόημα μιλώντας στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved