Showbiz

Σταθοκωστόπουλος: «Κάθε φορά που συναντάω τον Τάκη Ζαχαράτο, του ζητάω να μου κάνει την Αλίκη»

Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, μιας και η σύζυγός του, Ιωάννα Σιαμπάνη, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο φαίνετια ξεκάθαρα, μιας και οι δυο τους δεν κρύβουν ούτε στιγμή τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλον.

Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ υπήρξε άκρως αποκαλυτπικός σχετικά με τον γάμο του με την Ιωάννα Σιαμπάνη, αλλά και με τα συναισθήματα που βιώνει κάθε φορά που φέρνει στο μυαλό του ότι σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε και για την κοσμική ζωή που έχει ζήσει και εξακολουθεί και ζει μέχρι και σήμερα, ενώ τόνισε μερικές από τις ιστορίες που έχουν χαραχθεί στη μνήμη του από το παρελθόν...

Με ποιους διάσημους Έλληνες έχεις κάνει στενή παρέα;


Τζίμης: Τα πρώτα χρόνια, εκεί στα 20 μου, ήμουν κολλητός με τον Φώτη Γιαννιώτη και
τον Μάνο Πανταζή, τους «Διόσκουρους του ελληνικού μόντελινγκ». θυμάμαι άπειρα ξενύχτια και πάρτι μαζί τους. Ήταν και πολύ καλά παιδιά. Επίσης, έκανα πολλή παρέα με την Ρίτα Αττάλα, που πλέον είναι σχεδιάστρια μόδας στην Κύπρο.Έβγαινα με ποδοσφαιριστές, όπως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Γιώργος Καραγκούνης και άλλους, αλλά και τπ Ναταλία Γερμανού, τον Τάκη Ζαχαράτο. Έχω γελάσει πολύ με τον Τάκη. Κάθε φορά που τον βλέπω του ζητάω να μου κάνει τπν Αλίκη. Όταν κάνει το «έι, πειρατή!», τρελαίνομαι.

Αν κλείσεις τα μάτια σου, ποια στιγμή από όλο αυτό το κοσμικό σύμπαν σού έρχεται πρώτα στο μυαλό;


Τζίμης:Ήταν γύρω στο 1994 και είχε έρθει στην Ελλάδα καλεσμένη η Μπριγκίτε Νιλσεν. Τότε ήταν σούπερ σταρ και πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε. Την είχαν πάει σε ένα μεγάλο κλαμπ της εποχής, το Mercedes, όπου είχε διοργανωθεί μια βραδιά προς τιμήν της. Εγώ ήμουν με τους φίλους μου στον VIP χώρο όπου βρισκόταν και η Νιλσεν. Εκεί ήταν, όπως πάντα, εντυπωσιακή - φορούσε έναν στενό κορσέ που τόνιζε το μπούστο της, για την ακρίβεια ήταν το μισό έξω. Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε κοντά της, ένας από τους φίλους μου δεν μπορούσε να αντισταθεί και έβαλε με θράσος το πρόσωπό του μέσα στο μπούστο τπς. Εκείνη έδειχνε να το διασκεδάζει και πήρε το κεφάλι του και το κουνούσε στο στήθος της. Ο φίλος μου έπαθε σοκ και εμείς δεν ξεχνάμε ακόμα τα γέλια που κάναμε εκείνο το βράδυ. Μια άλλη στιγμή που θυμάμαι είναι όταν, είχα το ΤPalace στο ξενοδοχείο King George. Ξαφνικά είδα μπροστά μου τπ Μαντόνα με μπουρνούζι που ήρθε για να πιει τσάι.Ήταν το 2007, όταν είχε έρθει για τη συναυλία της στο ΟΑΚΑ και έμενε στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved