Στέλιος Λεγάκης: Θα γίνει ο πιο τρυφερός μπαμπάς- Η έκπληξη του για τα γενέθλια της συντρόφου του!
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: Θα γίνει ο πιο τρυφερός μπαμπάς- Η έκπληξη του για τα γενέθλια της συντρόφου του!

Ο Στέλιος Λεγάκης και η σύντροφός του, Ειριάννα, σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Τόσο εκείνη, όσο και ο τραγουδιστής, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούν να γίνουν γονείς και γνωρίσουν το μωράκι τους, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους κλέψει την καρδιά καθώς θα μεγαλώνει.

Ο Στέλιος Λεγάκης είχε δημοσιοποίησει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, μέσα από μια δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα, οι περισσότεροι από εμάς συγκινηθήκαμε. Ο τραγουδιστής είχε ποστάρει ένα υπέροχο στόρι, όπου ο ίδιος χαϊδεύει την κοιλίτσα της συντρόφου του, όσο εκείνη ξεκουράζεται ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού τους. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, κάτι που φαίνεται και σε κάθε νέα φωτογραφία που ποστάρουν μαζί στα social media, μιας και πάντοτε ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, ο Στέλιος Λεγάκης δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από την έκπληξη που επέλεξε να κάνει στην σύντροφό του, για τα γενέθλιά της και εκείνη μάλιστα συγκινημένη τον αγκάλιασε και τον γέμισε με τρυφερά φιλιά. Ο νεαρός τραγουδιστής της έκανε έκπληξη με μια ροζ τούρτα σε σχήμα καρδιάς, όπου επάνω έγραψε μερικά τρυφερά λόγια.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved