Σεζέν: Η ζωή της «Ντερίν»- Ο κρυφός σύντροφος και το ντεκολτέ που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση!
Showbiz

Σεζέν: Η ζωή της «Ντερίν»- Ο κρυφός σύντροφος και το ντεκολτέ που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση!

Τη γνωρίσαμε ως Ντερίν, την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της Ασιγιά και του Βολκάν στη σειρά «Απιστος».Η Μελίς Σεζέν, στην πραγματικότητα καμία σχέση με τον ρόλο της δεν έχει,παρά μόνο πως είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή!

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουάριου του 1997 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Αλβανία, ενώ η μητέρα της μετατανάστρια από τη Θεσσαλονίκη και έχει έναν ακόμη αδελφό. Προερχόμενη από μέση οικονομικά οικογένεια καθώς οι γονείς της ασχολούνταν με το εμπόριο, η μητέρα της διέκρινε από μικρή ηλικία το ταλέντο της στην υποκριτική και έτσι στα 12 της άρχισε να σπουδάζει σε δραματική σχολή. Ωστόσο, όταν τελείωσε το λύκειο, σπούδασε στο τμήμα Μέσων και Εικαστικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 2016 και συνολικά έχει παίξει σε έξι σειρές, ενώ έχει αποτελέσει κριτής του σόου «The masked singer» στην Τουρκία. Εκτός από την τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο σε συνολικά πέντε ταινίες. Ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα τηε είναι αναμφισβήτητα αυτός της Ντερίν στον «Απιστο» αφού έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε και μπήκε στη λίστα με τις περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της. Το κασέ της έχει ανέβει κατά πολύ, ενώ κάθε της φωτογραφία αποτελεί εξώφυλλο για τα περιοδικά

Το ντεκολτέ που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση

Στα τουρκικά βραβεία «Butterfly»η Μελίς κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. Ομως εκείνο που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ήταν το σέξι ντεκολτέ του φορέματός της, το οποίο σχολίασε αρνητικά ο πρώην βουλευτής του κόμματος ΜΗΡ, Αχμέτ Τσακάρ, που υποστήριξε πως ήταν προκλητικό. Η ηθοποιός δέχτηκε κύμα συμπαράστασης από τους θαυμαστές της και τους συναδέλφους της, με την ίδια να δηλώνει: «Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ δυναμικές και θα συνεχίσουμε να λάμπουμε πάντα και παντού. Ετσι το θέλει η ψυχή μας».

Ο κρυφός σύντροφος

Τον Απρίλιο του 2022 ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη Μελίς σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της, τον οποίο μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε ποιος είναι. Πρόκειται για τον συμφοιτητή της, Μεχμέτ Ουιγκούν, που είναι εγγονός του επιχειρηματία Ταχά Τατλιτζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved