Μαρία Κωνσταντάκη: Έτσι περνάει η μέρα όταν επισκέπτεται τους γονείς της
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: Έτσι περνάει η μέρα όταν επισκέπτεται τους γονείς της

Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά επισκέφτηκε τους γονείς της και έβαλε τη μαμά της να τη φωτογραφίσει. Μάλιστα, δεν δίστασε να μας περιγράψει και πώς περνάει η μέρα μαζί της.


«Το πρωτόκολλο της επίσκεψης στους γονείς( συνήθως στα ρεπό ) έχει ως εξής : Τυρόπιτες από εκείνον το φούρνο που παίρναμε όταν ήμασταν παιδιά , για όλους . Τα νέα μας. Και αυτή τη φορά είχαμε να πούμε πολλά γιατί έφερνα τα νέα του χωριού. Οπωσδήποτε δεκάλεπτο με εικοσάλεπτο εξακρίβωσης των προθέσεων μου σε σχέση με το αυτοκίνητο μου που βγάζει προβλήματα .Σε συνδυασμό με λογύδριο πάνω στα τεχνικά των αυτοκινήτων που φυσικά στο τέλος δε θυμάμαι ούτε τα μισά. Κάποιες φορές βλέπει και τη μηχανή. Δεν κάνει κάτι ,απλά την βλέπει .π Όλα αυτά ο μπαμπάς . Τα τάπερ της μαμάς. Άπειρα ,νοστιμότατα που συνδυάζουν το γλυκό , το αλμυρό και το λαδερό.Και που τις περισσότερες φορές τα λάδια καταλήγουν στο αυτοκίνητο μου γιατί υπάρχει πρόβλημα με τα καπάκια αλλά δε βρίσκει και το λόγο να γεμίζει με καινούργια τάπερ. Έπειτα ο μπαμπάς μπαίνει μέσα για να δει τηλεόραση αλλά αν κάνω να φύγω ρωτάει πάντα «από τώρα»;. Η μαμά μου μέχρι τελευταία στιγμή με κυνηγάει με ζαρζαβατικά που μαζεύει απ τον κήπο σαν να πρόκειται να με δει μετά από 2 χρόνια .. Αλλά όπως είπε κι ένας φίλος είμαι πολύ τυχερή που έχω κ τους 2 κ όσο κι αν με τρελαίνουν ξέρω ότι είναι εκεί κ αν κάτσει καμία στραβή θα καθαρίσουν όπως πάντα .. κι επειδή όλοι οι άνθρωποι, πόσω μάλλον οι γονείς, πάνω κάτω απ την ίδια μαγιά είναι φτιαγμένοι, όσοι τώρα, που μπορούμε να εκτιμήσουμε ,τους έχουμε δίπλα μας είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι ❤️ Υ.Γ. Ενίοτε χρήζω την μαμα μου φωτογράφο καλή ώρα . Κ όχι μόνο δεν διαμαρτύρεται αλλά είναι κ τελειομανής ( φαίνεται η σκούπα -μισό ).. Υ.Γ 2 . Αν έχρηζα τον μπαμπα μου θα τσακωνόμασταν . Είμαστε κάπως ίδιοι σ αυτά 😜», έγραψε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/ChpoRtNq9P1
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved