Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη: «Η εμπειρία ήταν σοκαριστική και τραυματική»
Showbiz

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη: «Η εμπειρία ήταν σοκαριστική και τραυματική»

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Ανθή Σαλαγκούδη επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Χίο! Είχαν μπει στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Ο μόνος που βρισκόταν στο σπίτι κατά την ώρα της διάρρηξης ήταν ο γάτος της παρουσιάστριας.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι σοκαρισμένη αφού επέστρεψε από τις διακοπές της και δεν περίμενε να βρει το σπίτι της ανάστατο και με αντικείμενα να λείπουν από το διαμέρισμά της.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση, η Ανθή Σαλαγκούδη, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι».
Έπειτα πόσταρε μια φωτό με τη γάτα της και έγραψε:
«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου».

Δείτε τις αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved