Άννα Κουτσαφτίκη: «Το γέλιο είναι για μένα το οξυγόνο στη ζωή μου»
Showbiz

Άννα Κουτσαφτίκη: «Το γέλιο είναι για μένα το οξυγόνο στη ζωή μου»

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Άννα Κουτσαφτίκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την πίστη της στον Θεό αλλά και το γέλιο που χωρίς αυτό θα είχαμε… χαθεί!

  • Το γάργαρο γέλιο σας αναβλύζει διαρκώς;

«Χωρίς αυτό χαθήκαμε!».

  • Υπερόπλο;

«Το γέλιο είναι για μένα το οξυγόνο στη ζωή μου. Το υπερόπλο που διαθέτω για να τα βγάλω πέρα στη ζωή. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς γέλιο. Μου αρέσει να γελάω και να κάνω και τους άλλους να γελούν. Πολύ σημαντικό κομμάτι επικοινωνίας και ελιξίριο ζωής. Πιστεύω στον Θεό πολύ και αυτό με ανακουφίζει ψυχικά. Νιώθω ότι εκεί πάνω κάποιος ξέρει καλύτερα από εμάς ποιο είναι το καλό μας».

  • Πώς αντέχετε τόση... «Μουρμούρα»;

«Το έχω πει: εμείς και τα “Φιλαράκια” θα παραμείνουμε στην ιστορία παγκοσμίως. Και γελάμε».

  • Η «Μουρμούρα» δεν αποδυναμώνεται. Παρά τα χρόνια που προβάλλεται, παραμένει πολύ ψηλά σε τηλεθέαση.

«Σε αυτή τη σειρά είμαστε ενωμένοι. Οπότε βρίσκουμε πάντα την άκρη και, παρόλο που είμαστε πολλοί άνθρωποι σε αυτή την παραγωγή, έχουμε πολύ καλή διάθεση και πρόθεση. Μαζί μεαληθινό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο».

  • Με ένα βλέμμα επικοινωνείτε με τον τηλεοπτικό σας σύζυγο;

«Ούτε καν χρειάζεται το βλέμμα! Είναι τηλεπαθητική η επικοινωνία. Με τον Σπύρο ήμασταν αμιγώς θεατρικά παιδιά, πριν κάνουμε αυτή τη σειρά. Είμαστε από την ίδια δραματική σχολή και έχουμε την ίδια νοοτροπία και καθοδήγηση. Ποτέ δεν σταματάμε να ψάχνουμε, να αυτοσχεδιάζουμε, να ψάχνουμε να βρούμε, είπε η Άννα Κουτσαφτίκη στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved