Τα καλύτερά μας χρόνια: Ερρίκος Λίτσης: «Δεν ξέρω τι περιμένει τον κυρ Νίκο»
Showbiz

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ερρίκος Λίτσης: «Δεν ξέρω τι περιμένει τον κυρ Νίκο»

Ο Ερρίκος Λίτσης αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του και απόλυτα ταλαντούχος.

Ο ίδιος μέσα από τη σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από το κοινό.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα.

  • Σας προβλημάτισε στην αρχή η χρονική περίοδος που θα κινούταν η σειρά;

Όχι, δεν με προβλημάτισε για τον χαρακτήρα. Είχα ερωτηματικά για το πώς θα παρουσιάσουμε τον περίγυρο στα χρόνια της χούντας μη τυχόν και δείξουμε τα καλύτερό μας χρόνια και από πίσω κρύβεται το καθεστώς. Αλλά δεν είχε καμία σχέση. Ισα-ίσα θίχτηκαν πράγματα ιστορικά που θα έπρεπε να τα μάθει ο νέος θεατής, τις μαύρες σελίδες που ήταν η χούντα. Με ρωτάνε... παλιά δεν ήταν καλύτερα; Λέω τα καλύτερό μας χρόνια είναι πάντα παλιά γιατί ήμασταν νέοι. Προφανώς και του Αγγέλου είναι τα καλύτερά του χρόνια. Είναι παιδί, τον αγαπούν, είναι προστατευμένος, πάει σχολείο. Οπότε τα καλύτερά μας χρόνια είναι τα παιδικά μας χρόνια όποια κι αν είναι η συνθήκη».

  • Και στην τρίτη σεζόν θα μπείτε στη δεκαετία του ’80.

«Τώρα στα γυρίσματα είμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Δεν ξέρω τι περιμένει τον κυρ-Νίκο, πώς θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας και τι του επιφυλάσσουν οι συγγραφείς. Ήταν περιπτεράς, έγινε συνταξιούχος, φλέρταρε την Ερμιόνη, την παντρεύτηκε, όταν ήταν νέος είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα που τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησιάς, γεγονός που τον έκανε λίγο μισογύνη. Εμφανίστηκε κι ένας αδελφός, αλλά κι ένας ξάδελφος που τον κατηγορούσε για ρουφιάνο».

  • Είναι και η ασθένεια της Ερμιόνης.

«Έγινε μια αναφορά στη δεύτερη σεζόν. Τώρα θα δούμε την εξέλιξη αυτού του πράγματος».

  • Θα σας δούμε στο θέατρο τον φετινό χειμώνα;

«Αποφεύγω να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Είχα αποφασίσει να κάνω έναν μονόλογο, τον “Μάκη” και δεν έγινε γιατί αρρώστησα με κόβιντ λίγο πριν την πρεμιέρα κι έτσι θα το κάνουμε την ερχόμενη σεζόν. Έχουμε ορίσει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου και θα παίζεται κάθε Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή στο δώμα του Νέου Κόσμου σε κείμενο Κώστα Κατσικονούρη και σκηνοθεσία εκείνου μαζί με μένα», είπε ο Ερρίκος Λίτσης στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved