Μαρία Φιλίππου: «Λαχταράω να κάνω μια περιοδεία χειμερινή»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Λαχταράω να κάνω μια περιοδεία χειμερινή»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέατρο.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι της αρέσουν πολύ οι περιοδείες παρόλο που είναι κουραστικές.

  • Οι Συννυφάδες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις…

«Είναι αλήθεια ότι αρέσει πολύ στον κόσμο η παράστασή μας, σε όποιο μέρος της χώρας και αν παρουσιάστηκαν. Και αυτό είναι ευχή για εμάς. Όταν μέσα από τη δουλειά σου χαίρεται ο κόσμος, σε κάνει διπλά και τριπλά χαρούμενο. Λέμε συχνά μεταξύ μας πως όταν περνάμε καλά εμείς στη σκηνή, τότε σίγουρα περνάει καλά και ο κόσμος».

  • Είναι ωραίο πράγμα η περιοδεία; Υπάρχει άγχος και ταλαιπωρία;

«Μου αρέσουν οι περιοδείες. Μπορεί να είναι κουραστικό λίγο το γεγονός ότι ταξιδεύεις όλη τη μέρα και παίζεις το βράδυ, όμως μου αρέσει το κοινό της επαρχίας και μάλιστα λαχταράω να κάνω μια περιοδεία χειμερινή. Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά θα μου άρεσε. Ειδικά τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει πολύ και δεν έχω υποχρεώσεις άμεσες, θα ήθελα πολύ να πάω στην επαρχία».

  • Το γεγονός ωστόσο ότι πρόκειται για κωμωδία και ο κόσμος γελάει, θα πρέπει να σας ευχαριστεί ακόμα περισσότερο.

«Για τον ηθοποιό, η διαδικασία είναι ίδια. Εξαρτάται από ποια μεριά και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο γεγονός σε ένα έργο. Παρασύρει το κοινό και μακάρι να καταφέρει να γεμίσει την ψυχή του».

  • Πού έχουν μπλέξει όμως αυτές οι συννυφάδες;

«Πάντα μπέρδευα τις συγγένειες αλλά τελικά μέσα από την παράσταση έχω βγάλει άκρη. Οι δύο ηρωίδες έχουν μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, εκεί ο παπάς της ενορίας τούς κάνει προξενιό και τις παντρεύει με δύο ρεμάλια. Τις βλέπουμε λοιπόν να προσπαθούν και οι δύο να φέρουν τα προβλήματά τους σε πέρας. Κοντά τους θα βρεθούν ένας αστυνομικός, ένας παπάς και ένας μαφιόζος. Επί σκηνής θα δείτε ακόμα την Εύη Κολιούλη, τον Σπύρο Πούλη, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου που έχει κάνει και τη σκηνοθεσία, τον Αντώνη Καλομοιράκη και τον Γιώργο Παράσχο».

  • Είναι μπλεγμένες οι ίδιες σε κάτι;

«Όχι. Απλά θα παρουσιαστεί μπροστά τους μια σειρά από προβλήματα τα οποία προσπαθούν να λύσουν θέλοντας και μη όμως μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι»

  • Έχει κάποιο μήνυμα αυτή η παράσταση;

«Να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που σου έρχονται με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς χωρίς να ξεπουλήσεις τον εαυτό σου», είπε η Μαρία Φιλίππου στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved