Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Η αινιγματική απάντηση για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Η αινιγματική απάντηση για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Στην κοινή αυτή με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα ενώ όταν ρωτήθηκαν για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η απάντησή τους ήταν αινιγματική!

  • Ιωάννα, σε γνωρίσαμε στο My Style Rocks.

Ιωάννα: Εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια διαδικασία έρευνας για να ξεκινήσω τη δική μου σειρά με ρούχα. Το είχα σπουδάσει -έχω τελειώσει Σχέδιο Μόδας-, το αγαπούσα και ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Επειδή στο παρελθόν έκανα αρκετά διαφημιστικά και βιντεοκλίπ ως μοντέλο, με ήξεραν στην εταιρεία παραγωγής και κάποια ημέρα μού τηλεφώνησαν για να μου κάνουν την πρόταση. Αν και ήμουν αρνητική αρχικά, το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα να πάω. Θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

  • Θα το έκανες ξανά;

Ιωάννα: Ναι, ήταν μια εμπειρία με τα ωραία και τα δύσκολά της. Έμαθα πολλά και μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έχοντας πάρει μαθήματα μόδας αλλά και την αναγνωρισιμότητα από το παιχνίδι, προσπάθησα να ολοκληρώσω τη διαδικασία έναρξης της δικής μου εταιρείας. Πλέον έχω το δικό μου brand, Sampi, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και δύο φυσικά καταστήματα, στη Γλυφάδα και τη Λάρισα, τη γενέτειρά μου. Τα ρούχα είναι ελληνικής παραγωγής, σχεδιασμένα από μένα.

  • Ήσουν στον κύκλο του My Style Rocks που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σωστά;

Ιωάννα: Ναι, και νομίζω πως είχαμε συμπαθήσει η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή. Αμέσως νιώσαμε μια οικειότητα. Υπήρχε μια χημεία που συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι.

  • Και τώρα -σύμπτωση- εκείνη έχει δεσμό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ξάδελφο του Τζίμη.

Ιωάννα: Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι, που κάναμε παρέα, ήρθε στο προσκήνιο αυτό το ειδύλλιο και χάρηκα πολύ.

  • Λένε ότι θα έχουμε κι άλλα γεννητούρια στην ευρύτερη οικογένεια Σταθοκωστόπουλου.

Τζίμης: Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά.

Ιωάννα: Ας αρκεστούμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Βασίλη και την Κωνσταντίνα, είπαν στο περιοδικό ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved