Μαρία Μπεκατώρου: Οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μπικίνι στα 48 της δεν υπάρχουν
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μπικίνι στα 48 της δεν υπάρχουν

Η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και μείναμε άφωνοι για ακόμα μία φορά με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν απολαμβάνει τα τελευταία της μπάνια και δεν διστάζει να ποστάρει φωτογραφίες της με μπικίνι στην παραλία και χωρίς φίλτρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει τη σιλουέτα που πάντα επιθυμούσε και όπως η ίδια αποκάλυψε μετά την απώλεια των κιλών της απέκτησε άλλο ενδιαφέρον για το στιλ της

«Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη»

Μάλιστα, έχει πει η παρουσιάστρια του Mega για το σώμα της: «Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένος με το σώμα που έχει, ενώ και η τηλεόραση δεν καλλιεργεί πρότυπα καλογυμνασμένης γυναίκας. Αυτά έχουν ευτυχώς παρέλθει. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με το σώμα που έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει κάποια κιλά που δεν τα ήθελα, προσπαθώ να τα διατηρήσω και νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω».

Έχει απίστευτες αναλογίες και δείτε τις νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved