Μανώλης Γεραπετρίτης για Κόκκινο Ποτάμι: «Ήταν μια υπέροχη πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ»
Showbiz

Μανώλης Γεραπετρίτης για Κόκκινο Ποτάμι: «Ήταν μια υπέροχη πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης δεν εφησυχάζει ποτέ. Ενώ δουλεύει, πάντα ψάχνει την επόμενη δουλειά που θα δοθεί ψυχή τε και σώματι.

Αυτή την εποχή, ενώ βρίσκεται στα γυρίσματα για «Το κόκκινο ποτάμι», οργανώνει μια ακόμα τηλεοπτική δουλειά και ανυπομονεί για τον χειμώνα όπου και θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της Μιμής Ντενίση.

  • Μας έχετε συνηθίσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες! Μετά τις «Άγριες μέλισσες», σειρά έχει «Το κόκκινο ποτάμι», για το οποίο μάλιστα έχετε ξεκινήσει γυρίσματα.

Ήταν μια υπέροχη πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Μου είπαν από την παραγωγή πως με είδαν στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” και πως τους ταίριαζα για έναν ρόλο παιδιάτρου, διευθυντή νοσοκομείου. Κλείσαμε ένα ραντεβού, συζητήσαμε, με είδε και ο κύριος Μανούσος Μανουσάκης, έκανα και ένα δοκιμαστικό και αμέσως εκείνος έδωσε εντολή να πάω να υπογράψω».

  • Ενσαρκώνετε τον Πέτρο Βλαχογιάννη λοιπόν.

«Έναν γιατρό στον οποίο πηγαίνει το άρρωστο παιδί της η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση). Κάπως έτσι θα έρθει σε επαφή και με το υπόλοιπο καστ. Σε αντίθεση με τον Πέτρο Βλαχογιάννη που κυνηγάει τη δόξα και το χρήμα, στο νοσοκομείο υπάρχει και ο Δημοσθένης, ένας καλός και ευσυνείδητος γιατρός, ο οποίος και θα έρθει σε επαφή με την Ιφιγένεια. Για την ακρίβεια θα φιλοξενήσει μια φίλη του της Ιφιγένειας και μοιραία θα μπλεχτεί ένα ειδύλλιο μεταξύ τους».

  • Να υποθέσω πως Πέτρος και Δημοσθένης δεν θα αργήσουν να έρθουν σε αντιπαράθεση;

«Λογικό δεν είναι; Αυτοί οι δύο ήρωες θέλουν διαφορετικά πράγματα».

  • Η συνεργασία σας με τον Μανούσο Μανουσάκη πώς ήταν;

«Δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετική. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ηθοποιών χωρίς να τους πιέζει. Μετρ στο είδος του, σέβεται όλους τους συνεργάτες και είναι πάντα εκεί όταν κάποιος τον χρειαστεί. Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια στον χώρο, υπογράφοντας τις μεγαλύτερες παραγωγές κάθε χρόνο.

Ίσως αξίζει να αναφερθεί πως είχα συνεργαστεί μαζί του ξανά στο Άγγιγμα ψυχής», είπε ο Μανώλης Γεραπετρίτης στο TiVi.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved