Δανάη Μπάρκα: Αυτή είναι η «λίστα» με όσα της ζήτησε η μητέρα της- Η χιουμοριστική ανάρτησή της!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Αυτή είναι η «λίστα» με όσα της ζήτησε η μητέρα της- Η χιουμοριστική ανάρτησή της!

Η Δανάη Μπάρκα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και η αλήθεια είναι ότι η σχέση τους δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, όπως και οι δυο τους έχουν τονίσει χαρακτηριστικά!

Πολύ συχνά βλέπουμε τις χιουμοριστικές κοινές τους δημοσιεύσεις ενώ κάτι που σίγουρα έχουμε καταλάβει είναι ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, τόσο στο νάζι, όσο και στο αμέριστο χιούμορ που διαθέτουν.

Η Δανάη Μπάρκα απόλαυσε φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές και με το παραπάνω και η αλήθεια είναι ότι επιστρέφει πίσω με μεγάλη ενέργεια και όρεξη για δουλειά, μιας και η ενασχόλησή της με την τηλεόραση και η εκπομπή της είναι τα πράγματα που την γεμίζουν περισσότερο από όλα και της φτιάχνουν την διάθεση, μιας και ήταν το επαγγελμα των ονείρων της. Μετά λοιπόν από το μεγάλο διάλειμμα του καλοκαιριού, η ποαρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται πυρετωδώς, μαζί με τους συνεργάτες της, για την πρεμιέρα της!

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε, με την επιστροφή της στην Αθήνα ένα story στο Instagram, όπου η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου της έγραφε χαρακτηριστικά: «Δαναάκι μου, μέχρι την άλλη εβδομάδα που αρχίζει το “Πάμε Δανάη” να σου ζητήσω μια χαρούλα; Ρίξε μια ματιά: στη γιαγιά, στα φυτά μου, στους “Μπαμπάδες με ρούμι” μήπως πας εσύ πρώτη πρόβα γιατί η θάλασσα μου φωνάζει μείνε λίγο ακόμα».

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε στην αναδημοσίευσή του:«Α, δε ζητάει πολλά, μια χαρά».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved