Σιαμπάνη: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα- Η φωτό στην παραλία!
Showbiz

Σιαμπάνη: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα- Η φωτό στην παραλία!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και σε λίγο μόλις καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι!

Με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν φανταστικές στιγμές μαζί, ενώ ταυτόχρονα νιώθουν ανυπόμονοι για την γέννηση του παιδιού τους!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πριν από μερικές εβδομάδες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος και συζητήθηκε ιδιαίτερα για τις λαμπερές παρουσίες που παρευρέθηκαν αλλά και για την κούκλα νύφη, η οποία και έλαμπε από ευτυχία την συγκεκριμένη ημέρα, που ήταν τόσο ξεχωριστή για εκείνη. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά ποστάρει δημοσιεύσεις από την καθημερινότητά της, αλλά και με το πως περνάει την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Αυτήν την φορά, επέλεξε να ποστάρει μια υπέροχη φωτογραφία, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα με μαύρο μπικίνι σε μια ξαπλώστρα, ενώ βλέπουμε ότι παράλληλα ασχολείται με τον υπολογιστή της, για να χαλαρώσει. Το χαμόγελό της λάμπει και το μόνο σίγουρο είναι ότι η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved