Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές στη Ρόδο, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»- Οι νέες φωτό!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές στη Ρόδο, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»- Οι νέες φωτό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές της στιγμές στο νησί των Ιπποτών και η αλήθεια είναι ότι με τίποτα δεν θέλει να τελειώσουν οι διακοπές της!

Η παρουσιάστρια σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Αθήνα, μιας και η εκπομπή της "Χαμογέλα και Πάλι" θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Ήδη από την λήξη της προηγούμενης σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της και είχε δηλώσει, μέσα σε όλα ότι αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν μερικές καλοκαιρινές διακοπές, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έκανε και πράξη μιας και επισκέφθηκε μερικά από τα αγαπημένα της νησιά παρέα με τους γιους της, αλλά και με πολύ καλούς της φίλους.

Το καλοκαίρι όμως δεν έχει τελειώσει και η Σίσσυ Χρηστίδου το απολαμβάνει μέχρι τέλους, μιας και τις τελευταίες ημέρες έχει επισκεφθεί το νησί της Ρόδου και χαλαρώνει, λίγο πριν επιστρέψει στη ρουτίνα της και στην τηλεοπτική της εκπομπή. Σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, που η ίδια είναι ξαπλωμένη στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου και διαμένει με την παρέα της και ήταν πραγματικά απίθανη!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved