Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε και αυτός είναι ο απίθανος δημόσιος διάλογός τους!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε και αυτός είναι ο απίθανος δημόσιος διάλογός τους!

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με την ανανεωμένη ομάδα της στις 5 Σεπτεμβρίου στο Mega και ήδη ξεκίνησε τις προετοιμασίες της εκπομπής της!

Τα meeting με τους συνεργάτες της άρχισαν προκειμένου να δουν ποια θέματα θα παρουσιάσουν τις πρώτες μέρες αλλά και ποιοι λαμπεροί καλεσμένοι θα κάτσουν στον καναπέ της εκπομπής.

Μάλιστα, χθες 25 Αυγούστου η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα λευκά – ένα χρώμα που τα τελευταία χρόνια λατρεύει – βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες που γίνονται μιας και θα υπάρχουν αλλαγές στο υπερπαραγωγή πλατό της.

Στην εκπομπή «Ελένη» παραμένουν και φέτος οι βασικοί της συνεργάτες στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στην ομάδα προστίθεται μία ακόμα δημοσιογράφος.

Όπως σας ενημερώσαμε στο πάνελ της από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται και η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα συνεισφέρει με συνεντεύξεις και στον σχολιασμό των θεμάτων.

Όμως μία συνεργάτιδά της αποχώρησε και θα την δούμε στο Breakfast @Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και δεν είναι άλλη από την Λιλή Πυράκη, η οποία μπορεί να έφυγε αλλά διατηρεί άψογες σχέσεις με την Ελένη και φάνηκε και από τον δημόσιο διάλογο που είχαν κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη από το πλατό, όπου επέβλεπε τις εργασίες.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον διάλογό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved