Δάκης: Ανατριχίλα! Αυτή είναι η ηχογραφημένη επιθυμία του τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
Showbiz

Δάκης: Ανατριχίλα! Αυτή είναι η ηχογραφημένη επιθυμία του τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

Μια ηχογραφημένη επιθυμία που είχε κάνει ο Δάκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας τρεις μήνες μετά τον θάνατό του.

Ποια είναι αυτή η τελευταία του επιθυμία την οποία και ηχογράφησε;

Ο σπουδαίος και αξέχαστος τραγουδιστής θα «τραγουδήσει» απόψε -ανήμερα των γενεθλίων του- από τη «γειτονιά των αγγέλων».

Ο Δάκης είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών, περίπου.

Αυτό το είχε κάνει εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια: «Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.»!

Και πρόσθεσε ο κύριος Δερβός: «Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved