Λίτσα Πατέρα: Δεν πάει πουθενά χωρίς την εγγονή της! Είναι πολύ δεμένες!
Showbiz

Λίτσα Πατέρα: Δεν πάει πουθενά χωρίς την εγγονή της! Είναι πολύ δεμένες!

Η Λίτσα Πατέρα έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και ειδικά στα δύο της εγγόνια, τον Αριστείδη και την Ευμορφία!

Η γνωστή αστρολόγος δεν μιλάει συχνά για την οικογένειά της και προτιμά να κρατά τα αγαπημένα της πρόσωπα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη που δείχνει να έχει εξοικειωθεί όμως με τον φωτογραφικό φακό και τις κάμερες είναι η εγγονή της, Ευμορφία με την οποία η Λίτσα Πατέρα είναι πολύ δεμένη.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν είχε ερωτηθεί για την οικογένειά της, είχε πει:

«Πράγματι, αγαπώ πάρα πολύ τα εγγόνια μου. Στο σπίτι μου έχω φτιάξει τα δικά τους δωμάτια. Έχουμε πολύ ωραία, διαχυτική και αγαπησιάρικη επαφή. Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου είναι ό,τι ωραιότερο μου έχει προσφέρει ο Θεός».

Μάλιστα η Ευμορφία Πατέρα φαίνεται πως έχει πάρει και την αγάπη για την αστρολογία από τη γιαγιά της καθώς η Λίτσα Πατέρα είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη: «Η εγγονή μου μελετά κιόλας».

Πάντως, η Ευμορφία τον τελευταίο καιρό είναι η... σκιά της Λίτσας Πατέρα φροντίζοντας να πηγαίνουν όλα ρολόι σε κάθε της εμφάνιση. Συχνά μάλιστα είναι μαζί της στα παρασκήνια του Πρωινού, θέλοντας να είναι δίπλα στη γιαγιά της για να μαθαίνει τη δουλειά αλλά και να την εξυπηρετεί σε ό,τι εκείνη ζητήσει. Προσφάτως, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε γιαγιά και εγγονή μαζί στη συνάντηση που είχαν οι συντελεστές του νέου πρωινού για τη φωτογράφιση, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε την στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved