Showbiz

Η αινιγματική ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου: «Σε μερικούς ανθρώπους χρειάζεται μια βρεγμένη σανίδα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας έχει αποκαλύψει ότι φέτος το καλοκαίρι η αγαπημένη της δραστηριότητα είναι το surf, όπου και το κάνει και για γυμναστική, αλλά και γιατί νιώθει ελεύθερη!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά τη λήξη της φετινής σεζόν και την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα επισκέφθηκε μερικά από τα αγαπημένα της ελληνικά νησιά. Η ίδια μάλιστα, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της στιγμές, αλλά και τις εξορμήσεις της στην παραλία και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι το κορμί της είναι αρκετά καλλίγραμμο, κάτι που μαρτυράει ότι η παρουσιάστρια γυμνάζεται πολύ συχνά και προσέχει παράλληλα και την διατροφή της.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε μια αινιγματική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την ίδια να κάνει σερφ, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια «βρεγμένη σανίδα». Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… «ασφαλές σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο! Να προσέχετε τον εαυτό σας!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved