Τάσος Χαλκιάς: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του που μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του που μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, με πολύ βαρύ βιογραφικό.

Μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου και όχι μόνο τόσο με τους ρόλους που έχει υποδυθεί στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.
Ο ίδιος, φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να απασχολεί μόνο με την δουλειά του και λίγα πράγματα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.
Ένα από αυτά λοιπόν είναι πως ο Τάσος Χαλκιάς είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Πέννυ Παπουτσή και μετρούν πάρα πολλά χρόνια κοινής πορείας, αφού είναι μαζί από το 1974 και μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Ο Τάσος Χαλκιάς είχε βρεθεί καλεσμένος στο παρελθόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται, στον Alpha και είχε μιλήσει με τα καλύτερα για τη σύζυγό του.

«Δεν ξέρω αν τότε οι γυναίκες ήρθαν πιο κοντά στην δική μου φυσιογνωμία ή τη φάτσα μου μέσω του “Love Sorry”, αλλά δεν είχα ποτέ παράπονο από κανέναν. Ήμουν παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί. Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει για αυτή, υπάρχουν πολύ διαφορετικά πράγματα τα οποία την καλύπτουν και αυτό δεν υπάρχει», είχε πει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», είχε πει επίσης σε άλλη του συνέντευξη.

Δείτε κοινές φωτογραφίες του όμορφου ζευγαριού της ελληνικής showbiz στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved