Βίκυ Καγιά: Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε από τα γυρίσματα του Shopping Star για 7η σεζόν!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε από τα γυρίσματα του Shopping Star για 7η σεζόν!

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πιο ανανεωμένη από ποτέ και με τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως την επιστροφή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα του κοινού και η αληθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και με το παραπάνω.

Η Βίκυ Καγιά, μετά από τις πολυήμερες διακοπές που έκανε με την οικογένειά της σε μερικά από τα αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Αθήνα και έχει πλέον αφοσιωθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η παρουσιάστρια και διάσημη fashion expert θα παρουσιάσει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν το Shopping Star, μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές των τηλεθεατών, ενώ παράλληλα επιστρέφει και στο ριάλιτι, που την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και αδιαμφισβήτητα της ταιριάζει πολύ.

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και στο GNTM και σύμφωνα με τις δηλώσεις της, το ριάλιτι φέτος θα είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Η ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μάλιστα αυτό έκανε και τώρα, μιας και πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, με την ίδια να έχει επιλέξει τα πιο απίθανα outfits!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved