Αποκαλυπτική η Χαρά Παππά: «Έχω κουραστεί να ξυπνάω έτσι τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Χαρά Παππά: «Έχω κουραστεί να ξυπνάω έτσι τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο»

Η Χαρά Παππά, με μια απάντηση που έδωσε σε ερώτηση που της έκανε ένας από τους followers της, αποκάλυψε το πως διαχειρίζεται το πρόβλημα με την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει! 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τελική πεντάδα και το μεγάλο ταξίδι στο Μιλάνο.

Η Χαρά Παππά, μετά από το GNTM, ασχολείται πολύ ενεργά με τον χώρο της μόδας και η αλήθεια είναι ότι έχει καταφέρει πολλά πράγματα και έχει κλείσει μοναδικές συνεργασίες. Η ίδια, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει κατάθλιψη, ενώ πολύ συχνά δέχεται ερωτήσεις από τους followers της, για το πως καταφέρνει να διαχειρίζεται όλο αυτό το θέμα, αλλά και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που μπορεί να έχει λόγω αυτού.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους την ρώτησε: «Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δύναμη να ξέρεις» με την Χαρά Παππά να απαντά,

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι μέσα του έχει τεράστια δύναμη! Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό… το άγχος είναι που με βασανίζει παραπάνω! Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα και παρόλα αυτά ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω… Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved