Ντόρα Μακρυγιάννη: Ποζάρει topless και προκαλεί... ταραχές!
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ποζάρει topless και προκαλεί... ταραχές!

Αναμφισβήτητα η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της αλλά και από τις γυναίκες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ωραίες αναλογίες, μακρύ ξανθό μαλλί, πράσινα μάτια, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και ένα βλέμμα σπινθηροβόλο που σπάνια συναντάς σε γυναίκες της ηλικίας της.
Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που με κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ξεχωρίσει και στον... χαώδη κόσμο του Instagram. Χρειάστηκε να ανεβάσει μόλις μία φωτογραφία της για να γίνει talk of the day!

Η όμορφη ηθοποιός άλλωστε διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, παρ' όλο που δεν κάνει συνεχώς γυμναστική και εξαντλητικές δίαιτες. Όπως έχει παραδεχτεί και εκείνη σε συνέντευξή της στο παρελθόν:

«Αγαπώ πολύ τους υδατάνθρακες. Μπορώ να ζω πίτσες, μακαρόνια και ζυμάρια. Είναι κάτι που θέλω να αλλάξω, δεν είμαι καλά με αυτό. Ναι μεν τρώω φρούτα, ξηρούς καρπούς καθημερινά, αλλά δεν παύω να ζω με υδατάνθρακες». Όπως τόνισε, την καλύτερη ζυγαριά για εκείνη αποτελούν τα ρούχα της, ενώ όταν βλέπει τον δείκτη της ζυγαριάς της να ανεβαίνει, περιορίζει τις ποσότητες του φαγητού.

Όσο για τη γυμναστική, όπως έχει παραδεχτεί με δηλώσεις της: «Έκανα πολλά χρόνια μπαλέτο και χορό, αλλά το έχω σταματήσει. Όταν σπούδαζα στο Εθνικό Θέατρο έκανα και ξιφασκία».

Και επειδή το σώμα... έχει μνήμη, η Ντόρα Μακρυγιάννη συνεχίζει να διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα που προσφάτως θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από φωτογραφίες της με μαγιό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, σε μία από αυτές πόζαρε και topless κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μήλο που με τις ομορφιές της εντυπωσίασε την ηθοποιό. Δείτε τις φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved