Σοϊλέδης-Αντωνά: Αποκαλύπτουν λίγο πριν τον γάμο τους ποιος έκανε το πρώτο βήμα για τη σχέση τους
Showbiz

Σοϊλέδης-Αντωνά: Αποκαλύπτουν λίγο πριν τον γάμο τους ποιος έκανε το πρώτο βήμα για τη σχέση τους

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά οι οποίοι επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκούραστοι και έτοιμοι για νέες προκλήσεις, ετοιμάζονται τώρα πυρετωδώς για τον γάμο τους που θα γίνει σύντομα. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι που όσο διάστημα ο Άρης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor άφησε να αποκαλυφθούν πολλές άγνωστες πτυχές της σχέσης τους αλλά και το πολύ μεγάλο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους αυτόν τον καιρό τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ζήσουν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους, τον γάμο τους.

Στο μεταξύ η Μαρία Αντωνά θα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της μιας και σύντομα η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στην οποία συμμετέχει κάνει πρεμιέρα όμως μέχρι τότε είχε χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της να ανοίξουν γραμμή επικοινωνίας με τους followers τους και να κάνουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Έτσι, όταν σε ένα Q&A που έκαναν κάποιος διαδικτυακός τους φίλος ρώτησε ποιος είχε κάνει αρχικά το πρώτο βήμα για να είναι μαζί, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν πολύ ειλικρινής.

Όπως τόνισε, ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα, όπως είπε, χρειάστηκε να την κυνηγήσει πολύ για να την πείσει για τα πραγματικά του αισθήματα. Πού να ήξερε τόσο ο ίδιος όσο και η όμορφη δημοσιογράφος ότι όλη αυτή η ρομαντική ιστορία θα καταλήξει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας; Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασαν με τις αποκαλύψεις για το ξεκίνημα της σχέσης τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved