Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Η βάφτιση του γιου τους κι η απίθανη φάρσα στον τραγουδιστή από τη Γαλάτεια
Showbiz

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Η βάφτιση του γιου τους κι η απίθανη φάρσα στον τραγουδιστή από τη Γαλάτεια

Τον μικρότερο γιο τους βάφτισαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη

Και το όνομα αυτού... Ιορδάνης! Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που έχει άλλον έναν τετράχρονο γιο, τον Άγγελο, υποδέχτηκαν σήμερα στο «Κτήμα Πολυχώρος Ονείρων» στα Καλύβια Αττικής τους στενούς συγγενείς και φίλους για να μοιραστούν μαζί τους μία από τις ομορφότερες στιγμές της οικογενειακής τους ζωής.

Νονές του νεοφώτιστου ήταν οι καλές φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια που δεν σταμάτησαν να πειράζουν τόσο τον ευτυχή μπαμπά όσο και την απαστράπτουσα μαμά η οποία έλαμπε μέσα στη ροζ τουαλέτα της.

Ο στολισμός ήταν θεματικός και ταίριαζε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του νεοφώτιστου ενώ και η διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο του μικρού ξωκλησιού όπου φιλοξενήθηκε το μυστήριο ήταν άκρως εντυπωσιακή με κατακίτρινους τεράστιους ήλιους να στολίζουν τόσο την κολυμπήθρα όσο και τον περιβάλλοντα χώρο στον ιερό ναό.

Φυσικά η ευτυχής μαμά ήταν πολύ συγκινημένη για τη στιγμή αυτή όπως βέβαια και ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος ανυπομονούσε να βαφτίσει τον μικρό του γιο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα γιατί παρ' όλο που έχει γίνει πρόταση γάμου από τον τραγουδιστή, η Γαλάτεια που είναι πολύ οργανωτική, μάλλον θα κάνει πολύ καιρό μέχρι τελικά να οργανώσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της. Και έτσι, αναγκαστικά... περιμένει. Προκειμένου όμως να τον πειράξει και λίγο, η Γαλάτεια έστησε μία απίστευτη φάρσα στον καλό της που ούτε και ο ίδιος δεν πίστευε. H φάρσα ήταν όντως απολαυστική και αξίζει να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στιγμιότυπα από τη βάφτιση παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved