Σοφία Χατζηπαντελή: Η συγκινητική της ανάρτηση για την απώλεια της γιαγιάς της, Σοφίας
Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Η συγκινητική της ανάρτηση για την απώλεια της γιαγιάς της, Σοφίας

Πάει ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε η γιαγιά της, Σοφία, όμως η Σοφία Χατζηπαντελή, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν την έχει κοντά της. 

Η νεαρή καλλονή και σύντομα κριτής του ελληνικού GNTM η οποία διαγράφει σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας στο Λονδίνο, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία, όμως η καρδιά της, ειδικά σε ό,τι αφορά την οικογένειά της, είναι εδώ.

Η απώλεια της γιαγιάς της στην οποία οφείλει και το όνομά της, πέρυσι, την καταρράκωσε και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια που θα είχε εκείνη σήμερα, θέλησε να τη μνημονεύσει με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ανέβασε λοιπόν μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο μαζί της, από τις τελευταίες στιγμές που είχαν περάσει μαζί γιαγιά και εγγονή και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά στον μικρό μου άγγελο που βρίσκεται στον ουρανό. Ένας χρόνος χωρίς τη γιαγιά μου Σοφία και ακόμα μου λείπει».

Με την ανάγκη προφανώς να «ζωντανέψει» και πάλι, έστω και για λίγο έναν τόσο αγαπημένο της άνθρωπο όπως ήταν η γιαγιά της. Δεν λένε άλλωστε ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν και παραμένουν ζωντανοί όταν τούς θυμάσαι;

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως σκέφτεται και η Σοφία Χατζηπαντελή που είναι πολύ δεμένη με τους ανθρώπους της οικογένειάς της.

Να θυμίσουμε ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρακολουθούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το σούπερ μόντελ που έχει γίνει γνωστό ανά τον κόσμο για τα πυκνά φρύδια της.

Η Σοφία είναι μόλις 25 ετών και ο πατέρας της είναι Ελληνοκύπριος ενώ η μητέρα της Βρετανίδα.

Σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και από τότε που σπούδασε ξεκίνησε και το μόντελινγκ.

Έγινε γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι” και δημιούργησε το κίνημα #unibrowmovement.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα. "Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!"

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού όπως Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει εδώ και χρόνια σχέση με τον Ζακ Αποστόλου, ο οποίος είναι φωτογράφος και ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον ακόμη και στα social media.

Δείτε φωτογραφίες που ανάρτησε η Σοφία με την αγαπημένη της γιαγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved