Μάρα Ζαχαρέα: Στη Ρώμη λίγο πριν την επιστροφή της στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Star!
Showbiz

Μάρα Ζαχαρέα: Στη Ρώμη λίγο πριν την επιστροφή της στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Star!

Ένα υπέροχο καλοκαίρι και μοναδικές διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό πέρασε η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του Star, Μάρα Ζαχαρέα

Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του καναλιού της Κηφισιάς με το που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τη σεζόν που πέρασε, έφυγε για διακοπές τις οποίες και προφανώς είχε απόλυτη ανάγκη.

Βρέθηκε να περιηγείται στο αγαπημένο της Λονδίνο και να δοκιμάζει street food πριν καταλήξει στον επίγειο παράδεισό της την Πάρο, όπου συνηθίζει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, η Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε να απολαμβάνει θαλάσσιες βόλτες με σκάφος στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας, να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ή απλά να χαζεύει το απέραντο γαλάζιο που τόσο πολύ αγαπά.

Επίσης, η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε και μία βόλτα στην γραφική Σύμη, επισκέφτηκε το μοναστήρι, απόλαυσε όμορφες βόλτες στα στενά και ξαναεπέστρεψε στην Πάρο για να ολοκληρώσει το πρώτο μέρος των διακοπών της γιατί υπήρχε και συνέχεια.

Λίγο πριν ρίξει οριστικά αυλαία στο φετινό της καλοκαίρι, θέλησε να αποχαιρετήσει αυτές τις όμορφες στιγμές με ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη. Μάλιστα, αυτές τις μέρες έχει επιδοθεί σε συνεχείς περιπάτους προκειμένου να ανακαλύψει κρυφές ομορφιές της Ιταλικής πρωτεύουσας. Χθες το βράδυ μάλιστα, ανακάλυψε ένα μαγαζί που φτιάχνει καταπληκτικό τιραμισού με φιστίκι που παρότρυνε όλους τους followers της να το απολαύσουν όταν θα καταφέρουν και εκείνοι να βρεθούν κάποια στιγμή στο μέλλον στη Ρώμη.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το υπέροχο καλοκαίρι της Μάρας Ζαχαρέα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved