Χατζάκης: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του για τα γενέθλιά του: «Να σε χαίρομαι Σωτήρη μου»
Showbiz

Χατζάκης: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του για τα γενέθλιά του: «Να σε χαίρομαι Σωτήρη μου»

Γενέθλια έχει σήμερα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης και η σύντροφός του Πάολα Μυλωνά θέλησε να τους ευχηθεί δημοσίως μέσα από το Instagram. 

H γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια η οποία υπήρξε με τον Σωτήρη Χατζάκη ζευγάρι για πολλά χρόνια και επανασυνδέθηκαν προσφάτως ήθελε να του χαρίσει δημοσίως τις πιο γλυκές της ευχές. Ανάρτησε λοιπόν μία φωτογραφία του και έγραψε στη λεζάντα:

«ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…..❤️
28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ…,,,,
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ….,,,,,»

Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Πάολα Μυλωνά υπήρξαν ζευγάρι για περίπου πέντε χρόνια. Είχαν γνωριστεί στη Θεσσαλονίκη, όταν εκείνος διεύθυνε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κι εκείνη έπαιζε σε αυτό. Ο έρωτάς τους τότε υπήρξε κεραυνοβόλος αλλά κατάφερε να παραμείνει µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Άνθρωποι χαµηλών τόνων και οι δύο, δεν ήθελαν να δίνουν τροφή για σχόλια, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα τη σχέση τους.

Μέχρι που η απόφαση του Σωτήρη Χατζάκη να εγκατασταθεί στην Αθήνα έφερε τα πάνω κάτω...

Η χιλιοµετρική απόσταση άρχισε σιγά-σιγά να τους αποµακρύνει και συναισθηµατικά, φέρνοντας έτσι τα πρώτα -και αξεπέραστα, όπως αποδείχτηκε- σύννεφα στη σχέση τους. Ο χωρισµός έµοιαζε οριστικός, σύμφωνα με τη real.

Στη συνέχεια µπήκε στη ζωή του η Ολυμπία Ολυµπίτη. Όμως, μετά τον πρόσφατο χωρισµό του από τη δηµοσιογράφο, ο Σωτήρης Χατζάκης άρχισε να συναντά και πάλι την πρώην αγαπηµένη του, γεγονός που βοήθησε στην αναζωπύρωση αυτού του έρωτα.

Και ύστερα όλα πήραν τον δρόμο τους. Η Πάολα Μυλωνά είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, τον καιρό που ζούσε ακόµα στη συµπρωτεύουσα: «Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζω ανθρώπους-σταθµούς για τη ζωή µου όπως ο Σωτήρης Χατζάκης. Σπουδαίος θεατράνθρωπος! Μα και άνθρωπος πάνω από όλα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και την ανάρτηση της Πάολας Μυλωνά για τα γενέθλια του συντρόφου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved