Ηλίας Αβασκαντήρας: Παντρεύτηκε και βάφτισε την κόρη του στη Λήμνο
Showbiz

Ηλίας Αβασκαντήρας: Παντρεύτηκε και βάφτισε την κόρη του στη Λήμνο

Διπλό μυστήριο για το μοντέλο Ηλία Αβασκαντήρα στη Λήμνο.

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας ντύθηκε γαμπρός το περασμένο Σάββατο και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάνια Σκαλτσά. Και το ζευγάρι στη συνέχεια την κόρη τους, Θέα.

Τα δύο μυστήρια έγιναν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Νέα Κουτάλη και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο χωριό Θάνος, στο beach bar Costa Costa.

Σύμφωνα με την Espresso, το μενού στο πάρτι παρασκευάστηκε αποκλειστικά με προϊόντα της Λήμνου, το κρασί που δόθηκε στους καλεσμένους ήταν φυσικά ντόπιο, ενώ η γαμήλια τούρτα είχε επάνω σύκα που μάζεψε μόνη της η νύφη από δέντρα του νησιού.

Ο λόγος που πήραν την απόφαση να τελέσουν εκεί τα δύο μυστήρια είναι ότι αγαπούν το εν λόγω μέρος, όπου έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους, όπως ο Στέλιος Ρόκκος, και η γυναίκα του Λελέ Γκόφα.

120 προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί για τον γάμο.

Ανάμεσά τους ήταν ο διάσημος φωτογράφος Little Shao, ο οποίος φωτογράφισε τους νιόπαντρους με φόντο τη θάλασσα την ώρα που έδυε ο ήλιος, αλλά και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από τη Λήμνο και χωρίς ν’ αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα: «Οταν είσαι αστεφάνωτη σε γάμο».

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι Ηλίας Αβασκαντήρας πριν από δύο χρόνια έβαλε στην άκρη το μόντελινγκ λόγω της πανδημίας, επιστρέφοντας στην Αθήνα για να αναλάβει την επιχείρηση της οικογένειάς του, ένα κρεοπωλείο, δεν έχει καταγωγή από το νησί του βορείου Αιγαίου, ούτε όμως και η κούκλα μητέρα του παιδιού του, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μάνατζερ στο fashion brand Nidodileda.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved