Αντώνης Λιάρος: Πώς είναι σήμερα ο δημοσιογράφος που ταυτίστηκε με τα δελτία ειδήσεων του Mega;
Showbiz

Αντώνης Λιάρος: Πώς είναι σήμερα ο δημοσιογράφος που ταυτίστηκε με τα δελτία ειδήσεων του Mega;

O Αντώνης Λιάρος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, που ταυτιστήκαμε μαζί του ιδιαίτερα μέσα από την ενημέρωση, μιας και για πολλά χρόνια ήταν παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Mετά από μια λαμπρή πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, ο ίδιος σταμάτησε να ασχολείται με το αντικείμενο, ενώ παράλληλα στράφηκε προς την πολιτική, με τον χώρο να μην τον εκφράζει ιδιαίτερα.

Ο Αντώνης Λιάρος μέχρι και το 2012 ήταν ο "πρωταγωνιστής της ενημέρωσης", μιας και οι τηλεθεατές τον παρακολουθούσαν κάθε βράδυ μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Έκτοτε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος της ενημέρωσης άφησε την δημοσιογραφία για λίγο, μιας και είχε αποφασίσει ότι ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά πλατό και την πίεση της συγκεκριμένης δουλειάς και να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής, που εν τέλει δεν τον γοήτευσε και ιδιαίτερα.

Ποιος είναι όμως ο Αντώνης Λιάρος;

  • Ο Αντώνης Λιάρος γεννήθηκε 29 Νοεμβρίου 1955 και είναι 67 ετών
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο Αττικής
  • Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων), ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία
  • Ο Αντώνης Λιάρος εργάστηκε στην εφημερίδα Βραδινή (1981- 1988)
  • Επόμενος επαγγελματικός σταθμός, το ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,4 ως αρχισυντάκτης και εκφωνητής των δελτίων της πρωινής ζώνης (1988 -1990)
  • Ήταν μέλος της πρώτης δημοσιογραφικής ομάδας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL, αρχικά ως πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης (1989-1996) και στη συνέχεια ως παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων (1996-1997), (1999-2012)
  • Τη διετία 1997-1999 ο Αντώνης Λιάρος εργάστηκε στο κρατικό κανάλι ΝΕΤ, αρχικά ως προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου
  • Το 2012 αποφάσισε να εμπλακεί στην πολιτική
  • Είναι πατέρας δυο παιδιών

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το πως είναι σήμερα ο δημοσιογράφος:

O Aντώνης Λιάρος, τα τελευταία χρόνια δεν ασχολείται με την δημοσιογραφία, αλλά προτιμά να παρατηρεί τις ειδήσεις και όλα όσα συμβαίνουν, χωρίς να τα παρουσιάζει. Μάλιστα, η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο OPEN και μετά από αυτό το εγχείρημα είπε χαρακτηριστικά: “Έκανα το τελευταίο comeback στο OPEN για ένα χρόνο, πίσω από τις κάμερες κυρίως. Η δουλειά ήταν υπερβολική, οι ώρες πάρα πολλές, δεν άντεχα να βγάλω πέρα το σκληρό πρόγραμμα, είμαι και 66 ετών πλέον. Η τηλεόραση μου έπεσε πολύ βαριά στο τέλος, η επανάκαμψη. Περνάω υπέροχα, έχω περισσότερο χρόνο στη ζωή. Έχω πάρει μια απόσταση και παρατηρώ από μακριά τα πράγματα”

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved