Τούνη: Τα νέα στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι απίθανα!Δες πώς αποκαλεί το μωράκι της
Showbiz

Τούνη: Τα νέα στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι απίθανα!Δες πώς αποκαλεί το μωράκι της

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Ύδρα με το ζευγάρι να απολαμβάνει ήρεμες και όμορφες στιγμές.

Η Ιωάννα πλέον έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και όπως η ίδια αποκάλυψε σήμερα δεν ήταν και πολύ καλή ημέρα αφού την πέρασε με πολλές αναγούλες.

«Έχω έρθει Θεσσαλονίκη. Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα. Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς. Είμαι με ρυζάκι. Ξέρετε, πως παθαίνεις γαστρεντερίτιδα; Περίπου αυτό. Δε θα γκρινιάξω όμως γιατί το μπεμπίνι ήταν πάρα πολύ καλό όλο το Σαββατοκύριακο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην Ύδρα, δε με ζόρισε σχεδόν καθόλου οπότε όλα καλά. Έχω γεμίσει μπαταρίες», είπε ενώ την ίδια ώρα είδαμε την υπέροχη κοιλίτσα της, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάθαιναν ότι περιμένουν αγοράκι. Ο παρουσιαστής και μοντέλο τρελάθηκε από τη χαρά του ενώ «παγωμένη» με την αντίδρασή του ήταν τη στιγμή της ανακοίνωσης η Ιωάννα η οποία παραδέχτηκε ότι δεν περνάει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες κύησης, έπρεπε, σύμφωνα με τις οδηγίες της γιατρού της να μένει στο σπίτι και να ξεκουράζεται, περίοδο κατά την οποία είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της που την προσέχει σαν... τα μάτια του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved