Ζαρίφη: Ποζάρει με αθλητικό μαγιό μέσα στο νερό! Η επική απάντηση στο απίθανο σχόλιο του Γκουντάρα
Showbiz

Ζαρίφη: Ποζάρει με αθλητικό μαγιό μέσα στο νερό! Η επική απάντηση στο απίθανο σχόλιο του Γκουντάρα

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Κατερίνα Ζαρίφη και μόλις μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία με τους followers της με την ίδια να ποζάρει μέσα στο νερό φορώντας αθλητικό μαγιό.

Η φωτογραφία έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν.

Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος την αποκάλεσε «χέλι» με την ίδια να δίνει την πιο επική απάντηση: «ακοκκαλωτο και μουσκεμένο», έγραψε.

Δες τη φωτό στη gallery

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα απολαύσουμε την Κατερίνα Ζαρίφη στον ρόλο της «Μαίρης» στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου γράφουν και σκηνοθετούν τα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα επόμενα θα έχουν την υπογραφή άλλων δημιουργών, αφού οι ίδιοι θα ετοιμάσουν το επόμενο σίριαλ που έχουν στα σκαριά. Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας.

Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά της είναι η καλύτερη της φίλη, η Βάσω Γουλιελμάκη, στην οποία λέει τον πόνο της και τον καημό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved