Victoria Beckham: «Ο David το πρωί όταν ξυπνάει είναι πολύ χάλια»
Showbiz

Victoria Beckham: «Ο David το πρωί όταν ξυπνάει είναι πολύ χάλια»

Μπορεί για την αθλητική φιγούρα και την metrosexual εμφάνιση του David Beckham να παραληρούν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, όμως φαίνεται πως η Victoria Beckham μετά από 11χρόνια γάμου και καθημερινής συμβίωσης έχει αρχίσει να… αναθεωρεί!


Μήνες πριν δήλωνε στο αμερικανικό Marie Claire: «Ο David είναι όλες τις ώρες ωραίος» και ότι ποτέ δεν φαίνεται σ...α το πρωί», όμως σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο αμερικανικό «Vogue» του Φεβρουαρίου, όχι μόνο άλλαξε ρότα, αλλά τον "έδωσε" κανονικά: «Το πρωί, μόλις είχε ξυπνήσει ο David, τον αντίκρισα και σκέφτηκα: “ είναι πολύ χάλια”. Δόξα σοι ο Θεός, γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα φαινόταν τόσο τέλειος».


Τι κι αν εξομολογούταν τόσα χρόνια τον έρωτα και την αφοσίωση της στον «αψεγάδιαστο» David; Φαίνεται πως μετά από 11 χρόνια γάμου, τρία παιδιά και πολλές φήμες περί απιστίας του συζύγου, η Victoria άλλαξε γνώμη.


Όμως το πρώην Spice Girl δεν έμεινε εδώ: Σε μια κρίση ειλικρίνειας, παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους και ότι έχει πλέον εγκαταλείψει την ελπίδα να μεγαλώσει την οικογένεια της κάνοντας επιτέλους την πολυπόθητη κόρη.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved