Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο επί 8 χρόνια σύντροφός της - Η σπάνια κοινή φώτο
Showbiz

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο επί 8 χρόνια σύντροφός της - Η σπάνια κοινή φώτο

Η Μαρία Αναστασοπούλου,  η οποία αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα», δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της στο Instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εδώ και 8 χρόνια έχει σχέση με τον Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος και συνεργάζονταν για μεγάλο διάστημα, καθώς ήταν το ταίρι της στη καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, «Παιδιά της Αλλαγής» και ήταν και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της.

Η ίδια η Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Dot» είχε μιλήσει για το σύντροφό της: «Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα».

Η δημοσιογράφος λοιπόν δημοσίευσε μία σπάνια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της και δείτε την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved