Τζούλια Νόβα: Περιγράφει πώς βίωσε ο σύζυγός της τη γέννηση του παιδιού στο σπίτι
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Περιγράφει πώς βίωσε ο σύζυγός της τη γέννηση του παιδιού στο σπίτι

Η Tζούλια Νόβα πριν 8 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς ήταν ο σύζυγό της, Μιχάλης Βιτζηλαίος κατά τη διάρκεια του τοκετού, ο οποίος έγινε στο σπίτι τους, και για το αν έχει προλάβει να σκεφτεί τι αξίες θα ήθελε να δώσει στην κόρη τους.

Πολλοί άντρες που είναι παρόντες στον τοκετό δεν αποδεικνύονται ψύχραιμοι. Πώς ήταν ο Μιχάλης;

Καμία σχέση με ό,τι περιγράφεις. Σκέψου ότι ο Μιχάλης έκοψε τον ομφάλιο λώρο και εκείνος έβγαλε τον πλακούντα. Καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να είναι ψύχραιμοι σε τέτοιες στιγμές. Οι μαίες έλεγαν στον Μιχάλη «άσε, θα το κάνουμε εμείς» και εκείνος ήθελε να το κάνει ο ίδιος. Εγώ ήθελα να τον είχα δίπλα μου, ήθελα μόνο τον Μιχάλη.

Όταν με έπιασαν οι πόνοι, τον κρατούσα δυνατά και τον τραβούσα – τις επόμενες μέρες είδα τις μελανιές που του έκανα στα χέρια του. Μου έδωσε δύναμη η παρουσία του να αντέξω τους πόνους της γέννας. Ο Μιχάλης παρέμεινε ψύχραιμος, ένας βράχος, σε όλη τη διαδικασία του τοκετού, άσχετα που έκλαψε και εκείνος όταν βγήκε η μικρή.

Έχεις προλάβει να σκεφτείς τι αξίες θα ήθελες να της δώσεις;

Ασφαλώς. Φαίνεται ήδη ότι θα γίνει ένα καλό παιδί. Είναι κοινωνική, της αρέσει ο κόσμος, γελάει σε όλους, απλώνει τα χέρια για αγκαλιά και αν κάποιος δεν της δίνει σημασία, του τη διεκδικεί.

Ελπίζω να πετύχει στη ζωή της και εμείς θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε όλα τα εφόδια –κυρίως πνευματικά– ώστε να τα καταφέρει. Θέλω να της δώσουμε αξίες ζωής, ώστε να γίνει ένας καλός άνθρωπος, να είναι χρήσιμη στην κοινωνία, ένας δοτικός, χαρούμενος άνθρωπος, με σεβασμό προς όλους, θαρραλέα.

Πριν από λίγο καιρό ανέβασες ένα story στο Instagram όπου δήλωνες πως είχες κάψει το φαγητό του μωρού.

Ναι, και δεν το έκανα μια φορά. Ευτυχώς που θηλάζω δηλαδή. Η αλήθεια είναι ότι αποσυντονίζομαι και ξεχνιέμαι εύκολα και σε αυτό ευθύνεται πολύ η μικρή γιατί είναι πολύ ζωηρή και την κυνηγάω συνεχώς. Μέσα από το Instagram επικοινωνώ με πολλές νέες μαμάδες και ανταλλάσσουμε συμβουλές και απόψεις.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved