Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτό από το σπίτι της, ο ανάδρομος και η ανησυχία των followers της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτό από το σπίτι της, ο ανάδρομος και η ανησυχία των followers της

Μια σχεδόν εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega για δεύτερη σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη «ζει» τον ανάδρομο πριν καλά καλά μπει.

Η παρουσιάστρια νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (30-08) ανέβασε μια φωτογραφία από το σπίτι της στα Μελίσσια και η λεζάντα της: «Που να μπει και ο ανάδρομος» ανησύχησε τους followers της καθώς αν όχι όλοι, οι περισσότεροι σχολίασαν με το επιφώνημα «ωχ».

Η ίδια βέβαια δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Σε τροχιά επιστροφής στον τηλεοπτικό αέρα και, μάλιστα, με νέες προσθήκες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπομπή «Ελένη» παραμένουν και φέτος οι βασικοί της συνεργάτες στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στην ομάδα προστίθεται μία ακόμα δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη παίρνει θέση στο πάνελ από τον Σεπτέμβριο η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα συνεισφέρει με συνεντεύξεις και στον σχολιασμό των θεμάτων.

Στην αρχισυνταξία παραμένει η επί πολλά χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, ενώ βοηθός αρχισυντάκτη αναλαμβάνει η Φωτεινή Λασπά στη θέση της Γεωργίας Ευσταθίου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved