Βάσω Λασκαράκη: Είναι διακοπές στην Κρήτη και περνά φανταστικά- Οι νέες φωτό και το υπέροχο outfit!
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Είναι διακοπές στην Κρήτη και περνά φανταστικά- Οι νέες φωτό και το υπέροχο outfit!

H Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις τελευταίες της καλοκαιρινές ημέρες σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη, στην Κρήτη, μαζί με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ανά τα χρόνια μέσα από τους ρόλους, που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι για εκείνη δεν έχει τελειώσει, αφού βρίσκεται ακόμα σε διακοπές και πολύ πιο συγκεκριμένα στην αγαπημένη της Κρήτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, παρέα με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και την πανέμορφη κόρη της, την Εύα, ξεκίνησαν τις διακοπές τους φέτος από νωρίς από μερικά νησιά των Κυκλάδων, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Κρήτη, την γενέτειρα του Λευτέρη Σουλτάτου και περνούν υπέροχα.

Η Βάσω Λασκαράκη, που είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες και μάλιστα, πριν από λίγο μας εξέπληξε με τις ενδυματοολογικές της επιλογές. Η ηθοποιός πόσταρε μερικές φωτογραφίες από μια απογευματινή της βόλτα στο νησί, επιλέγοντας να φορέσει ένα outfit σε μπλε τόνους, το οποίο και είχε σετάρει απίθανα με κρεμ flat παπούτσια, μιας και αυτό που ζητούσε ήταν να είναι τόσο κομψή όσο και άνετη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved