Kόνι Μεταξά: Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στις Μαλδίβες- Πάθαμε πλάκα!
Showbiz

Kόνι Μεταξά: Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στις Μαλδίβες- Πάθαμε πλάκα!

Αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να μείνει αξέχαστο στην Κόνι Μεταξά, μιας και μαζί με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, πραγματοποίησαν φανταστικά ταξίδια και πέρασαν απίθανες στιγμές. 

Το ζευγάρι παντρέυτηκε πριν από λίγο καιρό στα Φαλάσσαρνα, σε μια τελετή, που συζητήθηκε ιδιαίτερα, μιας και όλα ήταν απόλυτα προσεγμένα και η διάθεση ήταν στα ύψη.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι απόλυτα ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο τους στιγμιότυπο που δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media. Λίγο μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι ταξίδεψε στις Μαλδίβες και πέρασαν απίθανα. Η Κόνι Μεταξά ανέβαζε διαρκώς φωτογραφίες από τις διακοπές τους στον τροπικό προορισμό, ενώ δεν δίστασε να τονίσει το πόσο τέλεια περνάνε και πως, με τον γάμο τους, η ευτυχία τους έχει πολλαπλασιαστεί.

Την Τρίτη, 30 Αυγούστου, εν όψει του τέλους του καλοκαιριού, η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες ακόμα από το ταξίδι της στις Μαλδίβες, ενώ είδαμε και ένα από τα τέλεια καλοκαιρινά outfit που είχε επιλέξει σε πορτοκαλί τόνους, που της πήγαιναν πολύ. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε καθισμένη ανάμεσα στους φοίνικες και δεν δίστασε να γράψει στην δημοσίευσή της ότι αυτό το καλοκαίρι, για εκείνη, δεν θα τελειώσει ποτέ!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved