Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Λένη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο- Η νέα ανάρτησή της!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Λένη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο- Η νέα ανάρτησή της!

Η Κατερίνα Λένη τις τελευταίες μέρες περνά πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, που δοκίμασε τις ικανότητές της στη μαγειρική και μετά από την αποχώρησή της η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να εξελιχθεί και να ακολουθήσει την συγκεκριμένη καριέρα.

Η Κατερίνα Λένη περνά πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και τις τελευταίες μέρες έφυγε από την ζωή ένας αγαπημένος της φίλος, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει. Η σεφ έκανε μια δημοσίευση πριν από λίγα εικοσιτετράωρα που "ράγισε καρδιές" για τον αγαπημένο της φίλο, λίγη ώρα μετά που ενημερώθηκε για τον θάνατό του.

Στην πρώτη της δημοσίευση, η ίδια είχε γράψει: «Θέλω να γράψω τόσα για σένα….αλλά δε βρίσκω τις λέξεις, που να περιγράψουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και την σπάνια προσωπικότητα σου. Θολά όλα στο μυαλό μου! Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να θυμηθώ την στιγμή που βρεθήκαμε και πάλι…. Πόση χαρά θεε μου!!!! Πόση Αγάπη χωράει σε μια αγκαλιά;;;;; Πόση Αγάπη κρύβεται πίσω από αυτά τα χαμόγελα; Αμέτρητη!!!!! Δεν είμαι έτοιμη για τον αποχαιρετισμό αυτο…Και ούτε μου το συγχωρώ! Σ´ΑΓΑΠΩ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ»

Στη νέα ανάρτησή της, η Κατερίνα Λένη έγραψε χαρακτηριστικά: "Μόνο το λευκό σου ταίριαζε... Καλό Παράδεισο πουλάκι μου! 🤍"

Δείτε στην παρακάτω gallery την νέα φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved