Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι ευχήθηκε στον αδερφό της, Αλέξανδρο, για την ονομαστική του γιορτή!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι ευχήθηκε στον αδερφό της, Αλέξανδρο, για την ονομαστική του γιορτή!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και μάλιστα ο αδερφός της σήμερα, 30 Αυγούστου, είχε την ονομαστική του γιορτή και του ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει για το ήθος της, τον χαρακτήρα της, αλλά και την προσωπικότητά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η παρουσιάστρια πέρασε υπέροχες διακοπές μετά από την λήξη της περσινής απαιτητικής, για εκείνη, σεζόν, μιας και έκανε διάφορες εξορμήσεις σε μερικά από τα αγαπημένα της μέρη ανά την Ελλάδα. Φυσικά, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, αλλά και από τη στιγμή της στην παραλία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον αδερφό της, τον οποίο και μας έχει συστήσει μέσα από το Instagram. Σήμερα, ο αδερφός της, Αλέξανδρος, είχε την ονομαστική του γιορτή και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο μαζί του, γράφοντας χαρακτηριστικά: Χρόνια πολλά αδερφούλη μου να χαίρεσαι το όνομά σου»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved