Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η πικρία της για τη διαθήκη του πατέρα της, Μίκη– «Για εμένα είναι προσβλητικό»
Showbiz

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η πικρία της για τη διαθήκη του πατέρα της, Μίκη– «Για εμένα είναι προσβλητικό»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον αξέχαστο και σπουδαίο πατέρα της, τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά εξέφρασε και το παράπονό της για τη διαθήκη.

Αρχικά η Μαργαρίτα ανέφερε: «Πάντα νιώθω για όλη τη ζωή που έζησα και που είχα αυτόν τον πατέρα. Βέβαια, και η μαμά δίπλα δεν μπορείς να φανταστείς τι σημασία είχε στη ζωή του. Δεν νομίζω ο πατέρας μου να ήταν αυτός που ήταν χωρίς τη Μυρτώ».

Και αποκάλυψε: «Το πρώτο της ραντεβού το έκανε με τον μπαμπά κρυφά στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Πήγαιναν για μπάνιο οι δύο οικογένειες στο Καλαμάκι και εκεί στη θάλασσα την πλησίασε και τη φίλησε. Και ήταν ο μπαμπάς της Κρητικός και τους φώναζε».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ως παιδί υπήρχαν περίοδοι που ένιωσε την απουσία του πατέρα της, όταν τον κυνηγούσαν κατά τη διάρκεια της δικτατορίας: «Την εποχή που κρύφτηκε χάθηκε, έπειτα φυλακή, χάθηκε. Στην εξορία μας πήρε μαζί του. Ξέραμε όμως πού είναι. Όταν ήμασταν μαζί, ήμασταν μαζί. Ήμασταν μία παραδοσιακή οικογένεια. Δεν ήταν απών ποτέ. Είχαμε και ρήξεις, τσακωμούς, όπως όλοι».

Και υπογράμμισε στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Κατά περίεργο τρόπο έχω την αίσθηση ότι ο μπαμπάς είναι εδώ. Δεν νιώθω ότι έχει πεθάνει. Επειδή η δουλειά μου είναι η μουσική του με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» είμαι συνέχεια μαζί του»!

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του πατέρα της, Μίκη Θεοδωράκη ως προς τη διαθήκη του: «Γίνανε πολλά και διάφορα μετά τον θάνατό του με τις διαθήκες. Είμαι πικραμένη, αλλά κανείς πρέπει να αποφασίζει στη ζωή του να ξεχνάει τα κακά του».

Και υπογράμμισε: «Δεν είναι μόνο ο Κουρής, όσοι ασχολήθηκαν με το έργο του τους έχει βάλει μες στη διαθήκη για να τους εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν με το έργο του. Αν είχε ανοίξει τα χαρτιά του, θα είχαμε έναν διάλογο, τον οποίο δεν μου τον επέτρεψε. Παράπονο είναι που δεν μου ξεκαθάρισε όλα αυτά που είναι πολύ περίεργα αλλά μου φτάνουν τα “συγγνώμη” που μου έλεγε».

«Η διαθήκη έγραφε ότι δεν είμαστε κληρονόμοι αλλά είμαστε κληροδόχοι. Μας εξασφαλίζει τα χρήματα αλλά δεν μας δίνει δικαίωμα πάνω στο έργο του για εμένα είναι προσβλητικό και υποτιμητικό γιατί δουλεύω 30 χρόνια με τον πατέρα μου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved