Αμαρυλλίς: Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον έξι μηνών γιο της
Showbiz

Αμαρυλλίς: Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον έξι μηνών γιο της

Μαμά έγινε η Αμαρυλλίς πριν από έξι περίπου μήνες και αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία με τον γιο της από την ημέρα που γέννησε.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο Φλεβάρη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα.

Η Αμαρυλλίς όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της είχε φροντίζει επιμελώς να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ευτυχές γεγονός και συνεχίζει να το κάνει αφού σπάνια κάνει αναρτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά όμως με αφορμή την ονομαστική εορτή του καλού της φίλου, Αλέξανδρου Λυκούδη, έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε ένα υπέροχο και τρυφερό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον έξι μηνών γιο της και τον ίδιο να κοιτά το μωράκι τρυφέρα.

Δες τη φωτό στη gallery

«Μας λείψατε…🧸

Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας!», είχε γράψει η ίδια στην πρώτη φωτό που θέλησε να μοιραστεί όταν αποφάσισε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Η τραγουδίστρια είναι εδώ και δέκα χρόνια σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα και πλέον ζουν την πιο ευτυχισμένη περιόδο της ζωής τους.

Η Αμαρυλλίς όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, θέλησε και κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό ελάχιστα έχουν γραφτεί για τη σχέση της με τον επιχειρηματία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved