Σαμαρά: Είχε γενέθλια και δεν πάει ο νους σου πόσες ευχές δέχτηκε από τους επωνύμους φίλους της
Showbiz

Σαμαρά: Είχε γενέθλια και δεν πάει ο νους σου πόσες ευχές δέχτηκε από τους επωνύμους φίλους της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς η αγαπημένη μας Στέλλα του Σασμού.

Η πανέμορφη ηθοποιός έκλεισε τα 35 και διανύει την πιο δημιουργική φάση της ζωής της απολαμβάνοντας στο έπακρο την επιτυχία αλλά και την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Η Ευγενία έκανε εορταστικό διήμερο έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι ευχές δε που έλαβε κάτω από την γενέθλια ανάρτησή της, αμέτρητές και όλες από επώνυμους φίλους της.

«Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη ,άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια» . Ίσως και να είναι μία. Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν😂) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά», έγραψε η ίδια και δες τις ευχές των επώνυμων φίλων της.

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της η Στέλλα έχει να ζήσει ακόμη πολλά και δύσκολα ενώ θα προσπαθήσει παράλληλα να διεκδικήσει και πάλι τον Αστέρη.

Στο ένα από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει είδαμε την Στέλλα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού σε… απόγνωση όπως θα δεις αφού η νέα υπόθεση που καλείται να αναλάβει είναι για γερό στομάχι και πολύ περισσότερο για γερά νεύρα με έναν γρίφο που πρέπει να λυθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved