Ειρήνη Σκλήβα: Η 19χρονη κόρη της είναι καλλονή! Η απίθανη ομοιότητα της Μαριτίνας με τη μητέρα της
Showbiz

Ειρήνη Σκλήβα: Η 19χρονη κόρη της είναι καλλονή! Η απίθανη ομοιότητα της Μαριτίνας με τη μητέρα της

Η Ειρήνη Σκλήβα με την κόρη της, Μαριτίνα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Το πανέμορφο μοντέλο που δικαίως είχε αναδειχτεί η «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» πριν από μερικές ημέρες μοιράστηκε με τους followers της τρεις απίθανες φωτογραφίες της 19χρονης Μαριτίνας με αφορμή τα γενέθλιά της.

Και ένα έχουμε να πούμε… Είναι ολόιδια η μητέρα της άρα μια κούκλα! «Sweet 19 my love❤️❤️», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η όμορφη Μαριτίνα Χυδήρογλου, είναι πολύ εντυπωσιακή με μακριά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια, λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και είναι και αμαζόνα αφού είναι αθλήτρια της ιππασίας και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις ενώ αυτό το διάστημα έχει αφοσιωθεί στις σπουδές.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

Η Ειρήνη Σκλήβα στέφθηκε Μις Κόσμος το 1996. Η ομορφιά της Σκλήβα «σκλάβωσε» όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Το πανέμορφο μοντέλο όμως με τα φυσικά χαρακτηριστικά επέλεξε να αφοσιωθεί στο γάμο και στην οικογένεια της, σταματώντας από νωρίς κάθε δραστηριότητα στο χώρο της μόδας.

Η Ειρήνη Σκλήβα υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον Νίκο Χυδήρογλου ενώ το 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Πάντα διατηρούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και κάθε κίνηση ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved