Βρεττός: Παραμονή του γάμου του και πόσταρε τις πιο ωραίες φωτό με την σύντροφό του-Η επική λεζάντα
Showbiz

Βρεττός: Παραμονή του γάμου του και πόσταρε τις πιο ωραίες φωτό με την σύντροφό του-Η επική λεζάντα

Γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, Αναστασίας Δεληγιάννη, ετοιμάζεται να ντυθεί αύριο Πέμπτη (1-09) ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής αν και έχει διατηρήσει πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του και άργησε να αποκαλύψει το ευτυχές γεγονός, πλέον μοιράζεται με τους followers του ωραία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (31-08) ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε απίθανες φωτογραφίες κρατώντας στις πλάτες την σύντροφό του και η λεζάντα ήταν επική: «Σηκώνοντας ήδη τα οικογενειακά βάρη
Σ´αγαπώ από δω ως το ♾️ @anastasia_dell
Lets do this…
#preweddingday #ourwedding #thankuall», σημείωσε.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για παραπάνω από 2 χρόνια και παραδέχτηκαν μόλις τον Απρίλιο του 2021, μετά από 4 χρόνια θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων, όπως ακριβώς έχουν ονειρευτεί.

Σύμφωνα με το evima, ο γάμος θα γίνει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στην Κύμη με το ζευγάρι να έχει οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της γαμήλιας δεξίωσης που θα γίνει στο Εν Πλω στην Κύμη!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που θα καταφθάσουν για τον γάμο, θα διαμείνουν σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Όσο για το νυφικό της Αναστασίας φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε bachelorette party με τις στενές φίλες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved