Ο «αταίριαστος» Κούτρας εδώ και 20 χρόνια έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο γνωστής δημοσιογράφου
Showbiz

Ο «αταίριαστος» Κούτρας εδώ και 20 χρόνια έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο γνωστής δημοσιογράφου

Μπορεί ο Χρήστος Κούτρας εδώ και χρόνια να βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της καθημερινής του εκπομπής στον ΣΚΑΙ, ωστόσο λίγα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Ο «αταίριαστος» Χρήστος Κούτρας λοιπόν εδώ και είκοσι χρόνια έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της γνωστής δημοσιογράφου, Λυδίας Αδαμοπούλου με την οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής με αφορμή την επέτειό τους ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία τους κι έγραψε στη λεζάντα: «Εύχομαι να είστε 20 χρόνια με ένα άνθρωπο και να συνεχίσετε να χαμογελάτε #loveyou @adamopouloul #keepsmiling #20», σημείωσε.

Δες τους μαζί στη gallery

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι και οι δυο είναι στον ίδιο χώρο.

«Νιώθω ασφαλής στο επάγγελμα, γιατί έχω ξεκινήσει από το μηδέν. Όταν ξεκίνησα, έφερνα καφέ στον συγχωρεμένο τον Θοδωρή Μιχόχουλο, που ήταν αρχισυντάκτης στον ΑΝΤ1, έκανα όλα τα είδη του ρεπορτάζ - ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτικό. Κατέληξα στο πολιτικό, κάτι είδαν σε εμάς στον ΣΚΑΪ και μας έκαναν την πρόταση να κάνουμε την εκπομπή. Δεν έχω προκύψει από παρθενογένεση, δεν ήρθα ξαφνικά, δεν με σύστησε κάποιος ξεκίνησα να δουλεύω χωρίς να έχω τίποτα. Αλλά δεν θέλω να ολοκληρώσω τη ζωή μου ως δημοσιογράφος. Έχω άλλα σχέδια, δεν με φαντάζομαι 70 χρόνων να κάνω τον δημοσιογράφο», έχει πει ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved