Μακρυπούλια: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με αργιλοθεραπεία πριν επιστρέψει για 6η χρονιά στο Rouk Zouk
Showbiz

Μακρυπούλια: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με αργιλοθεραπεία πριν επιστρέψει για 6η χρονιά στο Rouk Zouk

Ένα μοναδικό καλοκαίρι πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνοντας τις διακοπές της σε μέρη που δεν είχε επισκεφθεί ξανά, μακριά από όλους και όλα και κυρίως... ινκόγκνιτο. 

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε ούτε μία στιγμή στις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της τον προορισμό των διακοπών της καθώς προφανώς είχε την ανάγκη να απομονωθεί και να ξεκουραστεί μακριά από τα πάντα. Σωστή αποτοξίνωση δηλαδή μιας και προφανώς το είχε ανάγκη μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα.

Γνωρίζοντας ότι και αυτός που έρχεται είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, απαιτητικός, η Ζέτα Μακρυπούλια φρόντισε να «κατεβάσει ρολά» και να απομονωθεί σε μέρη που ήξερε πως δεν θα καταφέρει κανείς να χαλάσει την ηρεμία της και να την ταράξει, έστω και στο ελάχιστο.

Χθες όμως, τελευταία μέρα του Αυγούστου, που για πολλούς σημαίνει και το τέλος του καλοκαιριού, της ανεμελιάς και των διακοπών, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να αποχαιρετήσει τις όμορφες στιγμές που πέρασε με μία σειρά υπέροχων, σχεδόν επαγγελματικών φωτογραφιών.

Έχοντας καλύψει όλο της το σώμα με άργιλο, εντελώς άβαφη και με το μπικίνι της, η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με... άγριες διαθέσεις, γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Αγρίεψαν τα πράγματα… Τελείωσε ο Αύγουστος».

Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν έπεσαν... βροχή με τα περισσότερα να εστιάζουν στην ομορφιά της που φυσικά δεν μπορεί να... σβήσει ούτε με τον άργιλο με τον οποίο είχε καλυφθεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ακόμα και στο πρόσωπο.

Δείτε παρακάτω τις απίθανες φωτό που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved