Η συγκινητική ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον Μάνο Νιφλή με αφορμή την επέτειο γάμου τους
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον Μάνο Νιφλή με αφορμή την επέτειο γάμου τους

Μία υπέροχη, άκρως συγκινητική, γεμάτη συναίσθημα ανάρτηση έκανε η Ελισάβετ Μουτάφη με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή. 

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας αφού ασχολείται και με τον οίκο μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου σήμερα συμπληρώνει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου στο πλευρό του γνωστού δημοσιογράφου με τον οποίο είχαν παντρευτεί στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό της Σαντορίνης.

Τους δύο ερωτευμένους είχαν παντρέψει η φίλη της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου μαζί με τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου και μάλιστα οι δυο κόρες του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμο ήταν παρανυφάκια.

Η ηθοποιός σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα συναισθήματα που νιώθει για τον σύζυγό της για τον οποίο έγραψε:

«4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια , να γελάω, που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου!! Σ’ ευχαριστώ ….σ’ αγαπάω…»

Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο από τότε και μάλιστα έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved