Μαρία Ηλιάκη: Είναι στην Κρήτη, ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ και εξηγεί γιατί δεν παίρνει κιλά
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Είναι στην Κρήτη, ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ και εξηγεί γιατί δεν παίρνει κιλά

Στην Κρήτη απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης με την κόρη τους.

Η Μαρία Ηλιάκη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της υπέροχα καλοκαιρινά στιγμιότυπα ενώ πρόσφατα θέλησε να εξηγήσει πώς αν και είναι στην Κρήτη και τρώει όλες τις τοπικές λιχουδιές, έχει καταφέρει να μην πάρει ούτε γραμμάριο.

Φορώντας το μαγιό της λοιπόν, ανοίγει την κάμερα του κινητού της από την παραλία και λέει: «Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Όσες φορές έρχομαι διακοπές στην Κρήτη και τρώω τον άμπακο δεν παίρνω κιλά. Είναι οι πρώτες ύλες που είναι ωραίες; Είναι που τα τρώω όλα με πολύ κέφι; Τώρα μιλάμε, από ότι έχω συνηθίσει, τα διπλάσια. Είναι που δεν με νοιάζει; Και σήμερα έκανα και ένα φανταστικό πρωινό. Πήρα το κουλούρι Θεσσαλονίκης κι έβαλα γραβιέρα Κρήτης και μέλι. Κάντε το και θα θυμηθείτε», λέει η ίδια στο βίντεο της.

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα κιλά της λίγο καιρό αφότου γέννησε την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved